Skip to main content
MARKTSLAGER / WEBER GRILLMASTER

Over ons

Achter de kraam ontmoet je Eddy en zijn medewerkers. Op zaterdag zelfs met 6 man sterk.

“Sinds 1997 sta ik op de markt met vers vlees en vleeswaren. Alles uiteraard ambachtelijk. Ik ben marktondernemer vanwege de gezelligheid en de afwisseling op de markten. Klanten komen met plezier naar de markt. Elke dag is anders, maar de sfeer is bijna altijd goed. Ik ben als 13-jarige jongen op de markt begonnen als hulp bij de slager. En dat is toch blijven hangen. Na meer ervaring opgedaan te hebben als slager in alle facetten van het vak, trok de markt mij toch weer en ben ik begonnen als slager op de markt.”

Weber grillmaster workshops

Op de markt staan wij dagelijks in contact met onze klanten. Met onze Weber grillmaster workshops kunnen wij onze klanten echt een hele middag of avond meenemen in de wereld van BBQ. Een echt 1-op-1 momentje waarbij wij leuke weetjes kunnen toelichten en laten zien. Op deze manier ga je echt zelf aan de slag en kunnen we meekijken om samen leuke gerechten neer te zetten.

Weber Grillmaster

Trek je schort maar alvast aan en trek je spatel, want Grillmaster Eddy Wernsen staat voor je klaar voor echte BBQ ervaring! Maak je eigen menu tijdens deze leuke workshop (op locatie).

Beleef onze Grillmaster workshops. Proef de échte smaak van BBQ. Wordt een Grillmaster!