Skip to main content

Ontdek de Piaggio Ape Foodtruck met BBQ van Eddy Wernsen

Ideaal voor bedrijfsuitjes trouwerijen een heerlijke BBQ vrijgezellenfeest een heerlijke middag vrienden familiedag

De Unieke Mobiele BBQ-ervaring van Eddy Wernsen

Ben je op zoek naar een unieke culinaire ervaring voor jouw volgende evenement? Zoek niet verder! De Piaggio Ape foodtruck met BBQ van Eddy Wernsen biedt een perfecte combinatie van ambachtelijke slagerij en hoogwaardige BBQ-kunsten, allemaal op wielen.

Deze opvallende rode foodtruck is uitgerust met een ingebouwde BBQ en een eigen geluidsinstallatie, waardoor elk feest een onvergetelijke ervaring wordt.

Ideaal voor elk evenement

Of je nu een bedrijfsuitje, trouwerij, vrijgezellenfeest, of familiedag organiseert, onze Piaggio Ape foodtruck met BBQ is de perfecte aanvulling op jouw evenement. Deze mobiele BBQ is volledig uitgerust en klaar om jouw gasten te verwennen met heerlijk gegrilde gerechten. Eddy Wernsen, een ervaren ambachtelijke slager, zorgt ervoor dat elk stuk vlees perfect wordt bereid op de ingebouwde BBQ.

Mannenavond
Teambuilding
Familiedag
Vrijgezellenfeest
Vereniging

Ingebouwde BBQ van topkwaliteit

Onze Piaggio Ape is voorzien van een op maat gemaakte BBQ, die speciaal is ontworpen voor het bereiden van de meest smaakvolle gerechten. Met de professionele Weber BBQ kun je genieten van malse steaks, sappige burgers, perfect gegrilde vis en kleurrijke groenten.

De BBQ is geïntegreerd in de foodtruck, waardoor we overal kunnen grillen en jouw gasten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd, waar je ook bent.

Premium geluidsinstallatie

Wat is een feest zonder goede muziek? Onze Piaggio Ape foodtruck is uitgerust met een premium geluidsinstallatie, inclusief twee mini versterkers, één subwoofer en vier speakers.

Met Bluetooth-connectiviteit kun je eenvoudig je favoriete muziek streamen en de perfecte sfeer creëren voor jouw evenement. Deze hoogwaardige geluidsinstallatie zorgt ervoor dat je feest niet alleen smaakt, maar ook klinkt als geen ander.

Expertise van Eddy Wernsen

Eddy Wernsen brengt jarenlange ervaring als ambachtelijke slager en gecertificeerde grillmaster naar jouw evenement. Zijn vakmanschap en passie voor grillen zorgen voor niet alleen heerlijke gerechten, maar ook een show waar jouw gasten van zullen genieten.

Eddy’s grilldemonstraties en interactieve kookworkshops maken deel uit van de service, waardoor jouw feest een leerzaam en smakelijk hoogtepunt wordt.

Veel gestelde vragen

Wat is inbegrepen in de service van de Piaggio Ape foodtruck met BBQ?

Onze service omvat een volledig uitgeruste mobiele BBQ, een premium geluidsinstallatie, ingrediënten van topkwaliteit en de expertise van Eddy Wernsen als grillmaster. Wij verzorgen ook de schoonmaak na afloop, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Kan ik mijn eigen muziek afspelen via de geluidsinstallatie?

Ja, onze Piaggio Ape is uitgerust met Bluetooth-connectiviteit, zodat je eenvoudig jouw eigen muziek kunt streamen en de sfeer kunt creëren die je wilt.

Welke soorten vlees en gerechten biedt Eddy Wernsen aan?

Eddy Wernsen biedt een breed scala aan vlees, vis en groenten, allemaal gegrild tot in de perfectie. Van sappige steaks en burgers tot gegrilde groenten en vis, er is voor ieder wat wils.

Hoeveel gasten kan de mobiele BBQ service aan?

Onze service is flexibel en kan worden aangepast aan de grootte van jouw evenement. Neem contact met ons op voor specifieke details en om jouw wensen te bespreken.

Hoe boek ik de Piaggio Ape foodtruck met BBQ van Eddy Wernsen?

Neem contact op voor meer informatie en om jouw boeking te maken. Je kunt ook contact met ons opnemen via e-mail of telefoon voor vragen en reserveringen.

Contact

Ben je enthousiast geworden over de Piaggio Ape foodtruck met BBQ van Eddy Wernsen? Wacht niet langer en neem contact met ons op via het formulier op onze website. Vul je gegevens in, vertel ons over jouw evenement en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle details te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat jouw evenement een smakelijk en muzikaal succes wordt!

Bel met Eddy Wernsen op telefoonnummer: 06- 54 25 44 35 of stuur een e-mail: Info@eddywernsen.nl .

    Frequently asked questions