Skip to main content

Weber BBQ Workshops

Ideaal voor bedrijfsuitjes vrijgezellenfeest een heerlijke middag vrienden familiedag

Beleef onze Grillmaster workshops

Proef de échte smaak van BBQ. Wordt een Grillmaster! Bekijk hieronder ons aanbod aan verschillende Weber workshops en demokoks. Onze workshops zijn al beschikbaar vanaf 10 personen. Wij komen langs op locatie of hebben een passende locatie beschikbaar.

Benieuwd wat wij nog meer voor jouw team, feestje, evenement kunnen betekenen? We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Ontdek de Piaggio Ape Foodtruck met BBQ van Eddy Wernsen

Ben je op zoek naar een unieke culinaire ervaring voor jouw volgende evenement? Zoek niet verder! De Piaggio Ape foodtruck met BBQ van Eddy Wernsen biedt een perfecte combinatie van ambachtelijke slagerij en hoogwaardige BBQ-kunsten, allemaal op wielen.

Deze opvallende rode foodtruck is uitgerust met een ingebouwde BBQ en een eigen geluidsinstallatie, waardoor elk feest een onvergetelijke ervaring wordt.

Weber Tapas BBQ

Tijdens de Weber Tapas BBQ gaan wij aan de slag met verschillende kleine gerechtjes op de barbecue. Wij verzorgen de hapjes op locatie! Het is extra leuk door de diversiteit aan kleine hapjes en bites.

Kleine gerechtjes

Weber Grillmaster workshop

Trek je schort maar alvast aan en trek je spatel, want Grillmaster Eddy Wernsen staat voor je klaar voor echte BBQ ervaring! Maak je eigen menu tijdens deze leuke workshop (op locatie).

Er is een keuze uit diverse diners. Vraag het onze officieel gecertificeerde Weber Grillmaster. Een Weber Grillmaster Workshop duurt gemiddeld 3 á 4 uur. Tijdens onze workshop maken we verschillende gerechten op de BBQ.

Mannenavond
Teambuilding
Familiedag
Vrijgezellenfeest
Vereniging

“Bij de Weber Grillmaster workshop hadden we een super leuk uitje voor ons vrijgezellenfeest!”

PascalBruidegom

Weber demokok

Heb je een evenement of een leuk feestje? Maak gebruik van onze eigen Weber demokoks van Eddy Wernsen. Wij verzorgen de hapjes van de barbecue, zodat jullie kunnen genieten!

Iets te vieren met jouw bedrijf, familie of vrienden en geen zin om zelf te koken? Onze gecertificeerde Weber demokoks komen bij jou op locatie heerlijke hapjes & bites klaarmaken van de BBQ. Ideaal!

Trouwerij
Bedrijfsfeest
Jubileum
Evenement

Weber bedrijfsworkshop

Iets te vieren? Op zoek naar een leuke activiteit voor jouw team? Dan is een Eddy Wernsen Weber Grillmaster bedrijfsworkshop precies wat je zoekt!

De Weber bedrijfsworkshop is de ideale middag om jouw team dichter bij elkaar te brengen. Smakelijkere teambuilding oefeningen kan je je niet voorstellen!

Iets te vieren met jouw bedrijf en geen zin om zelf te koken? Neem dan eens een kijkje bij onze Weber demokoks, die bij jou op locatie heerlijke hapjes van de BBQ klaarmaken.

Bedrijfsfeest
Teambuilding
Jubileum
Teamuitje

“De Weber bedrijfsworkshop was een hele gave ervaring voor onze hele team waarbij Eddy ons echt meenam en liet zien wat je allemaal wel niet kunt met de BBQ, Aanrader!”

MichelDirecteur